A o'o mai i le sa'o o le gaosiga ma le tu'uina atu, o le filifiliga o mea e mafai ona matua a'afia ai le lelei ma le lelei o le oloa mulimuli. O se tasi o ia mea ua maua le lauiloa i pisinisi eseese o le kopa, aemaise lava i le tulaga o paipa mold. Faatasi ai ma itu eseese o loʻo maua, o le 100 × 100 kopa mold tubes e tu i fafo mo lo latou faʻaogaina ma le aoga.

O paipa limu apamemea e taua i le faʻaauauina o le faʻagasologa o le tuʻuina atu, lea e sasaa ai le uamea uʻamea i totonu o se faʻailoga e fatu ai foliga mautu. O le 100 × 100 dimension e sili ona fiafia i ai mo lona paleni i le va o le tele ma le faʻatinoga, faʻapitoa mo le tele o faʻaoga, mai le gaosiga o le uʻamea i le fausiaina o vaega uʻamea lavelave.

O se tasi o faʻamanuiaga muamua o le faʻaaogaina o paipa paʻu kopa o lo latou faʻauluina vevela lelei. O le kopa e mafai ona vave fa'aliliu ese le vevela mai le u'amea u'amea, fa'ataga mo le fa'amalieina vave ma fa'amausaliina. O lenei mea e le gata ina faʻavaveina ai le gaosiga o gaosiga ae faʻaleleia atili ai le lelei o le oloa mulimuli e ala i le faʻaitiitia o le faʻalavelave e pei o le porosity poʻo le faʻamautu le tutusa.

E le gata i lea, o le tumau o paipa apamemea e mautinoa e mafai ona latou tatalia le maualuga o le vevela ma le mamafa e fesoʻotaʻi ma le faʻaauauina o le lafoina. O lenei umi umi e fa'aliliuina i le fa'aitiitia o tau o le tausiga ma le fa'aitiitia o le toe sui, ma avea ai ma se filifiliga taugofie mo tagata gaosi oloa.

I le faaopoopo atu ia latou aoga aoga, 100 × 100 kopa mold tubes e sili ona fetuutuunai. E mafai ona fa'avasegaina ina ia fetaui ma mana'oga fa'apitoa o le gaosiga, pe e aofia ai le suia o le umi, mafiafia, po'o le pito i luga. O lenei fetuutuunai e mafai ai e le au gaosi oloa ona faʻamalieina a latou gaioiga ma ausia taunuuga manaʻomia ma le saʻo.

I le faaiuga, o le faʻaaogaina o le 100 × 100 paʻu paʻu apamemea i le gaosiga o se faʻamaoniga i le faʻaogaina ma le lelei o mea. Aʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia pisinisi, o le manaʻoga mo vaega maualuga, faʻatuatuaina o le a naʻo le tuputupu aʻe, ma avea ai paipa apamemea o se aseta taua i le gaosiga faʻaonapo nei.


Taimi meli: Oke-08-2024