D6CD7F726F8F6150E516CFFC89DD8FDBma faia se sao taua i le faʻatupuina ma le faʻapipiʻiina o uʻamea i oloa eseese. Faatasi ai ma ituaiga eseese o loʻo faʻaaogaina i le faʻagasologa, o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo galue, o loʻo i tua ma lola tua o loʻo taua ia e aʻafia ai le lelei ma le lelei o le vevela vevela.

O lo'o fa'apipi'i fa'amalosi e gaosia e ala i se fa'agasologa o le fa'avasegaina ma le fa'apipi'iina o u'amea i lalo o le mamafa maualuga, e maua ai se fa'avili mafiafia ma umi. O loʻo lauiloa nei lola mo lo latou malosi ma le gafatia e faʻafeiloaʻi ai tulaga ogaoga o vili vevela vevela, ma faʻamaonia ai mo galuega faigata e aofia ai i le faagasologa.

O lo'o faigaluega o se isi ituaiga ta'avale taua o lo'o fa'aaogaina i fale ta'avale vevela ma e nafa ma le fa'amalosiina o le u'amea e fa'aleagaina ma fa'atusa e tusa ai ma fa'amatalaga mana'omia. O nei taʻavale e faʻatatau i le maualuga o uta ma le vevela, e manaʻomia ai le lelei o le ofuina o le ofuina ma le faʻamautuina o le vevela e faʻamautinoa ai le faʻatinoina o galuega.

O lo'o fa'apipi'i e maua ai le lagolago ma le paleni i lola galuega, e fesoasoani e fa'amautu le mautu ma le sa'o o le ta'avale. O loʻo faʻatulagaina nei taʻavale e tatalia ai le tele o le malosi o loʻo faia i le taimi o le taʻavale vevela o uʻamea, ma avea ai ma vaega taua i le faʻamautinoaina o le lelei ma le saʻo o le oloa mulimuli.

E pei ona ta'u mai e le igoa, o lo'o fa'apipi'i e maua ai le lagolago fa'aopoopo i lola galuega ma lola fa'asao, e fesoasoani e fa'aleleia atili le lelei ma le aoga o le vili vevela. O loʻo faʻatulagaina nei taʻavale e faʻatautaia ai malosi i tua ma faʻamautinoa le faʻaogaina lelei o isi lola, ma faʻaleleia atili ai le faʻatinoga atoa o le taʻavale.

I se aotelega, o ituaiga eseese o lola, e aofia ai lola fao, lola faigaluega, lola tua, ma lola tua, e taua tele i le faagaioiina manuia o se vili vevela. O a latou mea fa'apitoa ma gafatia e fesoasoani e fa'aleleia atili ai le tulaga lelei, lelei ma le sa'o o le faiga o le fa'agasologa o le u'amea, ma avea ai i latou ma vaega taua i le fale gaosi oloa.


Taimi meli: Aukuso-30-2024